Intercom-medstifter siger, at han er sprunget på Bitcoin-vognen efter mange års ophold i retningslinjerne

Eoghan McCabe, medstifter og formand for det amerikanske baserede softwarefirma Intercom, afslørede i et tweet i dag, at han fuldt ud har omfavnet bitcoin efter „år med dabbling“. McCabe opfordrede derefter andre til at følge hans ledelse.

Imidlertid er den udøvende ikke overbevist om, at bitcoin passer godt til hans firma lige nu.

Eoghan McCabe omfavner Bitcoin
Paul Tudor Jones, MicroStrategy CEO Michael Saylor og Stanley Druckenmiller har lavet bølger i år efter at have lagt deres vægt bag bitcoin. Eoghan McCabe er blevet den seneste fremtrædende navn bitcoin konvert.

Intercom-medstifteren afslørede ikke, hvad der nøjagtigt kørte ham til flagskibet, selvom han bemærkede, at han havde lyttet til podcastinterviewet mellem Anthony Pompliano (alias Pomp) og administrerende direktør for Parallax Digital Robert Breedlove, som han havde fundet ud af at være “ sjovt og overbevisende ”.

McCabe har heller ikke afsløret, hvor meget bitcoin han muligvis har købt. Han foreslog dog, at bitcoin-investorer skulle hodl.

Intercom vedtager ikke endnu Bitcoin

I betragtning af det spektakulære rally forbi $ 16.000, som bitcoin har sendt, er det ikke overraskende, at flere store navne hopper på aktivets vogn.

Børsnoterede virksomheder som Square, MicroStrategy og Stone Ridge har konverteret en del af deres overskydende likviditetsreserver til bitcoin i lyset af dollarvaluering. Med en hårdt begrænset forsyning på 21 millioner bliver kryptokurrency særlig attraktiv som en hæk mod inflation, hvilket er uundgåeligt på grund af den hidtil usete pengetryk.

Ikke desto mindre har McCabe påpeget, at Intercom endnu ikke vil vedtage bitcoin som dets primære reservereserve. Han forklarede, at der er et enormt tidsforskel mellem, hvornår en virksomheds grundlægger mener, at noget er en god idé, og når virksomheden foretager sig noget.

For at citere ham direkte:

”Desværre angiver fysiske love i store virksomheder, at der er år mellem det tidspunkt, en grundlægger synes, at noget er en god idé, og hans virksomhed handler efter den idé. Men jeg tror også, at Bitcoin endnu ikke er egnet til os. ”