Haal gratis Vonkmunten! Word slim!

De hype rond de Flare SPARK penning is echt. Laten we uitzoeken hoe we SPARK gratis kunnen claimen in twee eenvoudige stappen.

Flare heeft besloten om SPARK-munten te laten vallen op XRP-houders door een momentopname te maken van de XRP-balansen op 12 december 2020. We hebben een indrukwekkende stijging van de prijs van XRP gezien met meer dan 300% van $0,26 tot $0,80 als de datum van de SPARK airdrop nadert.
45 miljard SPARK-munten zullen worden toegekend aan XRP-eigenaren (met uitzondering van Ripple Labs en enkele eerdere Ripple-werknemers) in een verhouding van ongeveer 1:1. Dus als u 1.000 XRP in uw bezit heeft, krijgt u ongeveer 1.000 SPARK-munten als uw ruil deze airdrop ondersteunt.

De details van de SPARK-druppel kunt u hier vinden.

Dus is het een goed idee en is het tijd om na zo’n grote rally de XRP te verlengen? Het antwoord is NEE. Het is tijd om slim te zijn en de SPARK-munten gratis te claimen! Ja, dat klopt! Gratis SPARK airdrop voor jou.

SPARK wordt toegekend op basis van de XRP die je in je portemonnee houdt. Zo kunnen wij deze gelegenheid gebruiken om ons risico op de schommeling van de XRP-prijs te verminderen.

Om SPARK gratis te kunnen krijgen, moet u een account hebben op de beurs die:

de Flare SPARK airdrop naar XRP-houders ondersteunt.
U een platform biedt om XRP te verkorten.
Laat ons uitzoeken hoe we SPARK gratis kunnen claimen in twee eenvoudige stappen.

STAP 1:
Koop XRP ter waarde van 50% van uw portefeuille in uw spot account. Ervan uitgaande dat u $10.000 heeft, zou u $5.000 aan XRP moeten kopen in uw spot account. Maak de resterende $5,000 over naar uw futures/marge rekening van uw beurs. Laten we zeggen dat u een long positie van $5.000 aan XRP heeft geopend tegen $0,60 in uw Spot account.

STAP 2:
Korte XRP ter waarde van de resterende 50% van uw portefeuille op uw futures-rekening. Ervan uitgaande dat u $10.000 heeft, zou u een short positie van $5.000 aan XRP in uw futures-/marge-account moeten hebben met een 1X hefboomwerking. Laten we zeggen dat u een short positie van $5.000 aan XRP heeft geopend in uw futures/marge rekening tegen exact dezelfde prijs als dat u XRP in uw spot rekening heeft laten staan.

Dus wat we hier gedaan hebben, is dat we ons risico hebben beperkt. We hebben dezelfde positie van long en short order op XRP – $5.000: long XRP tegen $0.60 en $5.000: short XRP tegen $0.60.

Ongeacht waar de XRP prijs beweegt, zult u een netto 0 winst en verlies hebben. Als de XRP prijs stijgt, zal de winst in uw spot account gelijk zijn aan het verlies in uw futures/marge account, en als de XRP prijs daalt, zal het verlies in uw spot account gelijk zijn aan de winst in uw futures/marge account.

Houd beide posities aan tot 12 december. Zodra de snapshot is genomen, wordt de SPARK in verhouding tot de $5.000 XRP die u op uw spot account heeft staan, in de lucht gedropt. Nadat de snapshot voorbij is, kunt u eenvoudigweg uw spot long en futures/margin short positie sluiten om te genieten van uw gratis SPARK tokens.

Krijg SPARK Munten gratis. Word slim!